+47 40601494
Cart is empty
0

Min Shoppingbag

Produkt(er) - kr 0,00
Logg in

Skin Jewel TATTOOS SUNSET

Tilgjengelighet : På lager

Skin Jewel TATTOOS er glitrende midlertidige smykke tatoveringer i gull og sølv. Den trendy lille detaljen som gir en unik touch til ethvert antrekk, uansett det er hverdag eller fest.
kr 89,70 kr 299,00
Legg i ønskelisten
  • GRATIS FRAKT OVER 500,- / INGEN TOLLAVGIFT
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • KUN ORIGINAL VARER
  • ALLTID PENT INNPAKKET
  • LEVERINGSTID 1-3 VIRKEDAGER
Skin Jewel TATTOOS er glitrende midlertidige smykke tatoveringer i gull og sølv. Den trendy lille detaljen som gir en unik touch til ethvert antrekk, uansett det er hverdag eller fest. De metalliske tatoveringene er lekre, trendy og fasjonable og passer fint i enhver anledning. Bruk dem en og en eller lag dine egne kombinasjoner. Du kan fint bruke dem istedenfor smykker eller i kombinasjon med dine favoritt armband, kjeder, fot lenker og ringer.

 

Skin Jewel TATTOOS er enkle å påføre, og lette å ta bort. Tatoveringene er midlertidige med varighet 4-6 dager, selv om man dusjer som normalt. I tillegg til vannfaste er tatoveringene miljøvennlige og uten kjemikaler. Pakken består av 4 ark med massevis av metalliske tatoveringer i ulike design.

 

SUNSET – Vakre og eksotiske tatoveringer som er perfekt på stranden, til fest og festival. Skin Jewel TATTOOS SUNSET inneholder delikate og nydelige tatoveringer som kan mikses og matches på månge ulike måter. Massevis av eksotiske armbånd og symboler som kan brukes på hender, føtter, armer og ben. Serien består av forskjellige smykke tatoveringer i gull- og sølvfarge.

 

NB! Ved bruk av oljebaserte produkter vil tatoveringen oppløses. Ønsker du å ta de av før bruker du litt olje på en bomullsdott og gnir forsiktig.

Write your own review

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

VELG FARGE Nei
Velg bokstav Nei
Velg kjede Nei
Hvit farge Nei

This is CMS Block.

To add this Custom Tab, please go to CMS -> Static Blocks, create new Block with this information:

+ Block Title: Custom Tab

+ Identifier: custom-tab

+ Status: Enable

Content : Enter your description