TOLLFRITT

Jewelbox.no er et norsk selskap med kontor og lager i Oslo. Du betaler derfor ingen toll.

BREVPOST

Brev leveres direkte i din postkasse. Hvis brevet er for stort, må det hentes på mottakers lokale postkontor/ post i butikk innen 3 uker. Du får beskjed om dette via hentemelding i postkassen. Sendingen blir sendt som brevpost, og normal transporttid er 1 virkedag fra avsendelsesdato. 

SERVICEPAKKE

Pakken hentes på nærmeste Postkontor/Post i Butikk. Fremsendingstiden er typisk 1-3 virkedager (avhengig av avstand), enkelte strekninger 4-5 virkedager. Sendingen kan spores ved hjelp av et sporingsnummer på www.posten.no. Elektronisk varsling via SMS og/eller e-post gir deg mulighet til å hente pakken tidligere.

POSTEN - PÅ DØREN

Hjemlevering innebærer at du får din pakke levert helt frem til døren din. Pakken utleveres på døren hos mottaker mellom kl. 17 og 21. Du får SMS når sendingen er på vei og sjåføren ringer 30-60 min i forkant av levering. Fremsendingstiden er typisk 1-3 virkedager (avhengig av avstand). Tjenesten er tilgjengelig i de fleste byer og større tettsteder i Norge.

IKKE HENTET VARE

For alle pakker som ikke hentes ut, belaster Jewelbox.no kunden med en avgift på NOK 390. Avgiften tilsvarer de samlede kostnadene for returfrakt, ekspedisjonsgebyr og håndtering. Betalingsfrist for avgiften er 30 dager. Ved forsinket betaling påløper det purregebyr (tillatt beløp er per i dag NOK 50), forsinkelsesrente og ev. inkassokostnader. Hvis du ombestemmer deg når pakken er sendt fra oss, må du hente ut pakken på utleveringsstedet ditt og sende den tilbake til oss. Hvis pakken ikke hentes ut, blir den automatisk registrert som ikke-hentet og belastet i henhold til dette. Sørg derfor å oppgi riktig mailadresse og/eller mobilnummer så du får hentet ut din pakke i tide.

LEVERINGSTID

Vi gjør vårt aller beste for å gi rask levering til våre kunder og har derfor daglig utsending. Leveringstiden er vanligvis 1-3 virkedager fra vi mottar din bestilling. Normalt vil du ha varen(ene) hjemme hos deg i løpet av 1-3 arbeidsdager (som arbeidsdager regnes mandag - fredag).

Vi gjør oppmerksom på at du ved forsinket levering har rett til å heve kjøpet og få pengene tilbake.

*I kampanjeperioder og enkelt dager med stor pågang kan det oppstå forsinkelser.

 ANGRERETT

Du har som kunde rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager fra du mottok varen. Dette betyr at du kan returnere produktene innen 14 dager uten å oppgi noen spesiell grunn. For å benytte deg av angreretten, må varen returneres i samme stand som du mottok den, og du må legge ved en kopi av ordrebekreftelsen. Eventuelle returkostnader dekkes av kunden.

Hvis du ønsker å returnere et eller flere produkter, bruk nedenstående returadresse til Jewelbox.no:

By Christina Madsen / Jewelbox.no
Johnstons gate 22B
4514, Mandal
Norge