+47 40601494
Cart is empty
0

Min Shoppingbag

Produkt(er) - kr 0,00
Logg in

PEARLS FOR GIRLS

Svenske Pearls for Girls ble grunnlagt i 2005. Smykkemerket, som kjennetegnes av nydelige smykker med en bohemsk og romantisk underton, har i dag forhandlere over hele verden. Alle smykkene er laget for hånd, og i hovedsak benyttes en kombinasjon av flere spennende materialer i hvert enkelt smykke. Halvedelsteiner, krystaller, sølvdetaljer og ikke minst ferskvannsperler blandes omsorgsfullt for å skape vakre, unike og vidunderlige smykker. Smykker som er laget for bruk i lang tid fremover.

 

Designsjef Ulrika Fosshagen blander gjerne tradisjon med nytenkning i sin formgiving. Hun henter kraft og inspirasjon fra andre kulturer, reiser, egne erfaringer og fra samspill med andre mennesker. Designen er også inspirert av de siste trendene, fra det røffe tøffe til det sarte, søte og klassiske. Alle disse elementene veves sammen når nye smykkekolleksjoner vokser frem og skapes.

 

I vårt sortiment fra Pearls for Girls finner du også et utvalg av Pearls for Girls sjarmerende barnekolleksjon. Disse små og bedårende barnesmykkene i miniatyrstørrelse, er naturligvis minst like populære.

PEARLS FOR GIRLS

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.