+47 40601494
Cart is empty
0

Min Shoppingbag

Produkt(er) - kr 0,00
Logg in

MelliBee tiger

Tilgjengelighet : På lager

MelliBee smykket er designet av Cecilie Melli for Bikuben. Cecilie Melli er en av Norges mest anerkjente kles- og smykkedesignere.
kr 99,00 kr 399,00
Legg i ønskelisten
  • GRATIS FRAKT OVER 500,- / INGEN TOLLAVGIFT
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • KUN ORIGINAL VARER
  • ALLTID PENT INNPAKKET
  • LEVERINGSTID 1-3 VIRKEDAGER

MelliBee smykket er designet av Cecilie Melli for Bikuben. Cecilie Melli er en av Norges mest anerkjente kles- og smykkedesignere. MelliBee smykket bærer preg av hennes sans for god design og utsøkte kvalitet. Smykket består av komponenter med glitrende swarovski krystaller, delikate ferskvannsperler og svale/tiger anheng. Halssmykket passer godt til både hverdag og fest.

 

Da Cecilie Melli skulle lage dette spesielle smykket ville hon at de forskjellige komponentene skulle ha en symbolverdi som betyr noe for kvinner, uansett hvor man kommer fra eller hører hjemme. Hjertet for kjærlighet og trygghet, perlen for den juvelen man er som kvinne, fuglen for frihetsbehovet i oss og tigeren for kraften vi har eller trenger i tøffe tider.

 

Lengde kjede: 70 cm

 

Bikuben er Pro Sentrets arbeidsprosjekt for kvinner med prostitusjonerfaring. Cecilie Melli har i flere år støttet prosjektet, og ved kjøp av smykket kan også du hjelpe kvinnene til ordinært arbeid. Alt overskudd av salget går uavkortet tilbake til Bikuben. Takk for at du støtter Bikubens prosjekt "Kvinne hjelper kvinne"!

Write your own review

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

VELG FARGE SØLV
Velg bokstav Nei
Velg kjede Nei
Hvit farge Nei

This is CMS Block.

To add this Custom Tab, please go to CMS -> Static Blocks, create new Block with this information:

+ Block Title: Custom Tab

+ Identifier: custom-tab

+ Status: Enable

Content : Enter your description