+47 40601494
Cart is empty
0

Min Shoppingbag

Produkt(er) - kr 0,00
Logg in

Friendship bracelet dark blue/steel

Tilgjengelighet : På lager

Gode vennskap er viktig å verne om og ta vare på, særlig hvis du vil at vennskapet skal vare. En god måte å vise din venn at du bryr deg og tenker på henne/honom er å gi bort vårt vennskapsarmbånd fra svenske Edblad.
229 kr 229,00
Legg i ønskelisten
  • GRATIS FRAKT OVER 500,- / INGEN TOLLAVGIFT
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • KUN ORIGINAL VARER
  • ALLTID PENT INNPAKKET
  • LEVERINGSTID 1-3 VIRKEDAGER
Gode vennskap er viktig å verne om og ta vare på, særlig hvis du vil at vennskapet skal vare. En god måte å vise din venn at du bryr deg og tenker på henne/honom er å gi bort vårt vennskapsarmbånd fra svenske Edblad. Armbåndet er laget med en flettet bomullstråd (100% bomull) og er dekorert med Edblad logo i blankpolert rustfritt stål. Lengden kan tilpasses etter eget ønske.

 

FRIENDSHIP bracelet har svenske EDBLAD designet for å hjelpe utsatte barn og kvinner i Nepal. For hvert eneste armbånd som selges, donerer EDBLAD 30,- av salget til Røde Kors i Sverige, som i dette prosjektet fokuserer på å redusere trafficking og forbedre de sanitære forholdene i Lamjung- og Tanahun distriktene i Nepal.

 

Farge: mørkeblå/blankpolert rustfritt stål

Lengde: ca 20 cm

Frynselengde: ca 4 cm

 

”Edblads vänskapsarmband är handgjorda av utsatta kvinnor i Nepal. När du köper ett armband hjälper du dem få råd med mat till familjen och skolgång för barnen. Du förebygger också trafficking, som många kvinnor tvingas till på grund av fattigdom.

 

För varje sålt armband skänker Edblad 30 kr till Röda Korset för att bygga toaletter i skolor i Lamjung- och Tanahundistrikten i Nepal, en viktig förebyggande åtgärd för att minska spridningen av sjukdomar bland barnen.”

This is CMS Block.

To add this Custom Tab, please go to CMS -> Static Blocks, create new Block with this information:

+ Block Title: Custom Tab

+ Identifier: custom-tab

+ Status: Enable

Content : Enter your description

Relaterte produkter