+47 40601494
Cart is empty
0

Min Shoppingbag

Produkt(er) - kr 0,00
Logg in

FAB TATTOOS GOA

Tilgjengelighet : På lager

GET FLASHY and BE FAB - Sesongens store trend! Midlertidige metalliske smykke tatoveringer fra norske FAB TATTOOS. Elegante og vakre hudsmykker med metallisk skimmer designet for jenter og fashionistas i alle aldre.
kr 99,00 kr 249,00
Legg i ønskelisten
  • GRATIS FRAKT OVER 500,- / INGEN TOLLAVGIFT
  • 30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • KUN ORIGINAL VARER
  • ALLTID PENT INNPAKKET
  • LEVERINGSTID 1-3 VIRKEDAGER

GET FLASHY and BE FAB - Sesongens store trend! Midlertidige metalliske smykke tatoveringer fra norske FAB TATTOOS. Elegante og vakre hudsmykker med metallisk skimmer designet for jenter og fashionistas i alle aldre. Tatoveringene er midlertidige med varighet 4-6 dager, selv om man dusjer som normalt. Pakken består av 4 ark med massevis av lekre og knallfine hudsmykker i ulike design. Like fine alene som sammen med andre tilbehør. Ufarlige og enkle å påføre med kun litt vann. Instruksjon følger med. NB! Ved bruk av oljebaserte produkter vil tatoveringen oppløses. Ønsker du å ta de av før bruker du litt olje på en bomullsdott og gnir forsiktig.

 

Goa – Nydelige hudsmykker med vakre mønstre omgitt av litt mystikk. Pakken inneholder flere fine armbånd og symboler som kan brukes for å smykke hals, nakke, hender, føtter, mage, armer og ben. Pakken inneholder også noen statements. Miks og lag dine egne kombinasjoner – her er mulighetene mange!

 

Gjennom å kjøpe FAB TATTOOS sin Goa pakke, hjelper du gatebarna i India. FAB TATTOOS støtter I-India, som er en offentlig registrert, non-profit, veldedig organisasjon for gatebarn i India. I-Indias hovedoppgave er å gi omsorg, kjærlighet og utvikling for barn som lever på gatene. Målet er å gi gatebarna et håp om en bedre, trygg fremtid gjennom å hjelpe barna å komme seg ut av misbruk og overgrep.

 

Write your own review

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

VELG FARGE Nei
Velg bokstav Nei
Velg kjede Nei
Hvit farge Nei

This is CMS Block.

To add this Custom Tab, please go to CMS -> Static Blocks, create new Block with this information:

+ Block Title: Custom Tab

+ Identifier: custom-tab

+ Status: Enable

Content : Enter your description

Relaterte produkter