+47 40601494
Cart is empty
0

Min Shoppingbag

Produkt(er) - kr 0,00
Logg in
 

LETT Å BYTTE OG RETURNERE – 30 DAGERS ANGREFRIST

Du har full retur- og bytterett i inntil 30 dager fra du mottar varen, forutsatt at du ikke har benyttet varen og at den returneres i uskadet stand. Det viktigste for oss er at du er 100% fornøyd med handelen. Du kan altså prøve varen for å se om den passer deg, ellers får du pengene tilbake!

I forbindelse med julen tilbyr Jewelbox.no bytterett fra 1 november til 31 januar 2018. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.

BYTTE OG RETUR

Angrer du kjøpet innen 30 dager kan du sende varen tilbake, og vi refunderer deg hele beløpet du har betalt for varen. Du som kunde må selv dekke kostnaden for frakt når du skal sende varen i retur til oss, med mindre du returnerer en vare pga feil.Ved reklamasjoner eller pakkefeil refunderer vi alltid returporto. Du er også ansvarlig for risikoen ved returfrakt, dersom produktet skulle bli skadet eller forsvinne under frakt.

 

Ved bruk av angrerett kan ikke varene være brukt, samt at original emballasje og eventuelle merkelapper som hang-tags må fortsatt være på produktet. En god huskeregel er at varen skal være i en slik stand at den skal kunne selges på nytt til ny kunde til fullpris.

 

Ved retur skal varen(ene) pakkes ordentlig, sammen med angrerettskjema. Transportskader som oppstår på grunn av mangelfull emballasje debiteres deg som kunde. Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer. Husk også å skrive om du vil bytte varen i noe annet, eller om du vil ha tilbakebetalt pengene. Dersom du ønsker å bytte en mottatt vare i en annen størrelse eller farge, eller til et annet produkt, gi oss beskjed hva du ønsker å bytte til, slik at vi får sendt deg riktig vare tilbake. Straks vi har mottatt din retur vil vi sende deg ny ønsket vare.

 

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema, eller denne er mistet kan nytt skjema lastes ned HER

RETURADRESSE

Hvis du ønsker å returnere et eller flere produkter, så skal du bruke nedenstående returadresse til Jewelbox.no:

 

Jewelbox.no
Peder Holtersvei 22B,
1168 Oslo
Norge

REKLAMASJON

Har du mottatt feil vare eller varer med feil, sender vi deg nye varer uten kostnad for deg. Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt oppfordrer vi deg innen rimelig tid å gi oss beskjed om dette, gjerne så fort feilen eller mangelen oppdages. Ta da kontakt med vår kundeservice på info@jewelbox.no eller på telefon 406 01 494. Husk å ha ditt ordrenummer tilgjenglig når du kontakter oss.

REFUSJON

Avhengig av hvordan du har betalt for produktene dine, betaler vi tilbake pengene dine på forskjellige måter (ved retur, bytte og reklamasjon). Tilbakebetaling skjer så snart som angrebeskjed/retur er mottatt, og senest innen 14 dager. Uansett hvilket betalingsalternativ du har valgt vil du alltid motta en mail når din retur er ferdigbehandlet. Se de forskjellige alternativene under:

VISA-/DEBETKORT

Vi setter pengene tilbake på kortet ditt. Har du betalt med Visa-/debetkort, tilbakefører vi pengene til kontoen din. Refusjonen vises på kontoutskriften din et par dager etter at vi har utført den. Den kan også komme opp under datoen for bestillingen, avhengig av bank.

FAKTURA

Den returnerte varen din blir kreditert fra fakturaen din. Har du allerede betalt fakturaen? Kontakt Klarna for refusjon på telefon 21 01 89 91.

PAYPAL

Dersom du har brukt PayPal vil refusjon skje gjennom denne løsningen.

 

Angrer du før pakken er sendt fra Jewelbox.no: Ta kontakt med vår kundeservice på telefon 406 01 494.